Maker’s Mark Уиски, 700 ml

62.40 лв.
Ако имате b2b отстъпка, влезте в профила си от тук


Забравете всичко, което знаете за уискито! MARKERS MARK е бърбън, произведен от червена зимна пшеница, вместо от обичайната ръж, за да се


Share it:

Забравете всичко, което знаете за уискито! MARKER’S MARK е бърбън, произведен от червена зимна пшеница, вместо от обичайната ръж, за да се превърне в любимото питие на истинските ценители. Специалната червена пшеница дава така приятната сладост на небцето, с която е известно уискито Marker’s. Всяка бутилка се потапя ръчно в така характерния червен восък в дестилерия в Лорето, Кентъки. При производството на уискито, се използва филтрирана вода, богата на калций и магнезий, в която маята процъфтява и която е ключът към постигането на изискания вкус, а специалната обработка на белия дъб, използван за направата на бъчвите, в които отлежава уискито, спомага да се премахнат горчивите танини от дървото и така предпазва вкуса на бърбъна. Всяка бъчва се завърта на ръка и прекарва минимум три лета, през които уискито добива невероятния цвят на дървото и специфичния си вкус. Уискито отлежава не по заложено време, а до достигане на плътен и прекрасен вкус! След прецизното производство можете да се насладите на невероятен аромат на сладък дъб, ванилия, плодови нотки и на самата пшеница. На финала небцето Ви ще бъде докоснато от балансирания сладък вкус на дъб, ванилия и плодови есенции, докато се наслаждавате на кремообразната текстура на Вашето питие. Освен невероятен вкус, с коледната визия получавате и много добро настроение!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Maker’s Mark Уиски, 700 ml”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo snasae. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur snasae aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.