Tullamore Dew Уиски, 700 ml, в комплект с 2 чаши

36.01 лв.
Ако имате b2b отстъпка, влезте в профила си от тук


Запознайте се с известното по цял свят смесено ирландско уиски Tullamore Dew! Опитайте мекия и нежен вкус и подарете на сетивата си истинско


Share it:

Запознайте се с известното по цял свят смесено ирландско уиски Tullamore Dew! Опитайте мекия и нежен вкус и подарете на сетивата си истинско невероятно усещане! Тройно дестилирана напитка, отлежала в бъчви, които са попили прекрасния аромат на бърбън и шери. Съчетаващо в себе си трите вида ирландско уиски, това питие ще Ви донесе невероятно усещане за спокойствие и уют. Отличителният вкус на уискито се дължи на ечемикът, от който се произвежда, който му придава свеж и плодов стил, а пикантните и ментови нотки няма да напуснат небцето Ви дълго време. Цитрусовите нотки на лимон и нотките на червена боровинка ще танцуват по всичките Ви сетива с бавни и леки стъпки и ще балансират изцяло финалната емоция от прекрасния вкус на едвам доловимите нотки на ечемик и дървесни нотки. Получавате Вашето питие с две чаши, за да споделите цялостното изживяване с любим човек и да направите спомена за момента незабравим!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Tullamore Dew Уиски, 700 ml, в комплект с 2 чаши”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo snasae. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur snasae aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.