Код: o1_5510120083 Категории: , ,

Автопарад

Налични:Изчерпан

5.00 лв.
Ако имате b2b отстъпка, влезте в профила си от тук


ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ представя АВТОПАРАД – книгата, с който светът на КОЛИТЕ става още по-голям. В това издание са представени над 90 от

Изчерпан


Share it:

ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ представя АВТОПАРАД – книгата, с който светът на КОЛИТЕ става още по-голям. В това издание са представени над 90 от второстепенните герои от филма, завладял сърцата на малчуганите. От Мъри Клъчбърн до Милдред Байлейн – децата с радост ще се запознаят с всички нови герои и ще се забавляват с веселите им описания.     Всичко започва с хитовия анимационен филм на ДИСНИ и ПИКСАР – КОЛИТЕ, появил се по екраните през 2006 година. Следва невиждан успех и марка, превърнала се в най-обичаната и предпочитана от момчетата на възраст от 4 до 7 години. Книгите с истории за приключенията на дебютанта за купата ПИСТЪН се продават в над 70 страни по света, в общ тираж от повече от 25 милиона копия, а общо продажбите им възлизат на над 109 милиона долара към днешна дата. За феноменалния успех свидетелства и фактът, че през 2007 година, в сравнение с 2006, продажбите на книгите са се удвоили. Заглавията са сред най-продаваните във Великобритания, САЩ, Италия, Франция и скандинавските страни. През 2008 ДИСНИ разработи и пусна на пазара и списание, което счупи рекорда, като излезе в 40 държави в рамките на 4 месеца. А историята продължава – през 2012 година предстои да се появи на екран втората част на супер успешния филм.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Автопарад”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo snasae. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur snasae aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.