Код: o1_5510120254 Категории: , ,

Енциклопедия ”Първата Българска държава”

Налични:Изчерпан

21.01 лв.
Ако имате b2b отстъпка, влезте в профила си от тук


На дългата и славна история на България са посветени десетки книги, които се опитват да ни върнат назад във времената, когато предците ни

Изчерпан


Share it:

На дългата и славна история на България са посветени десетки книги, които се опитват да ни върнат назад във времената, когато предците ни са дошли на Балканския полуостров, за да обявят тези земи за свои и да изградят една от най-могъщите държави в Европа. Книгата, която държите в ръцете си – „Първата българска държава”, разглежда именно този период. Написана на ясен и разбираем език, достъпен за деца и юноши, тя ще ви припомни, че имаме много поводи да надигнем гордо глава, когато чуем името „България”. В книгата са разгледани някои от най-динамичните години от родното минало. Добре подплатени с илюстрации, те ще ви пренесат във времена на славни победи, културен възход и мащабна строителна дейност, но и на жестоки изпитания, тежки загуби и държавен упадък. „Първата българска държава” е подходяща за деца и юноши, но ще допадне и на всеки, който разбира, че историята е единствената стабилна основа, на която може да изградим националното си самосъзнание.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Енциклопедия ”Първата Българска държава””

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo snasae. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur snasae aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.