Код: o1_5510120261 Категории: , ,

Наука и технологии, илюстрована историческа енциклопедия на света

Налични:Изчерпан

8.01 лв.
Ако имате b2b отстъпка, влезте в профила си от тук


* Как научните открития променят начина ни на живот?* Кои са великите учени и изобретатели на различните епохи?* Какви технологии се

Изчерпан


Share it:

* Как научните открития променят начина ни на живот?* Кои са великите учени и изобретатели на различните епохи?* Какви технологии се развиват в древността и в модерния свят?Рядко се замисляме колко бързо се променя светът около нас и колко по-различен е бил животът само преди сто години. Знаете ли, че без научните изследвания, нямаше да разполагаме с онези удобства, с които дотолкова сме свикнали в ежедневието си, че почти не забелязваме: телефоните, компютрите, автомобилите, лекарствата и дори дрехите от изкуствени материи?В действителност всичко това е резултат от дълъг процес, започнал много отдавна. Какви технологии са използвали древните римляни за своите съоръжения и пътища, много от които се използват и днес? Кой древен учен е предполагал съществуването на атомите? Как се стига до теорията за еволюцията и какво представлява ДНК? Къде се заражда индустриалната революция и какво е бъдещето на космическите изследвания?С книгата „Наука и технологии” ще ви помогнем да намерите отговор на тези и на много други интригуващи въпроси. А за да бъде четенето вълнуващо и полезно преживяване, ние ви предлагаме още:* Над 200 цветни илюстрации и снимки* Специални карета с допълнителна информация за изобретенията и за личностите, занимаващи се с наука* Хронологични таблици с най-важните дати и събития„Наука и технологии” е петата книга от поредицата „Илюстрована историческа енциклопедия на света” и е изключително интересно и обогатяващо знанията четиво за цялото семейство. Тя e незаменимо помагало в учебния процес, при изработването на проекти или презентации на историческа тематика.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Наука и технологии, илюстрована историческа енциклопедия на света”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo snasae. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur snasae aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.