Познавателна книжка по околен свят – Приятели, за 1 възрастова група в детската градина, Анубис

Налични:Изчерпан

7.21 лв.
Ако имате b2b отстъпка, влезте в профила си от тук


Съдържанието на книжката е разпределено в 36 учебни седмици, като са предвидени по две педагогически ситуации седмично.Приоритет на

Изчерпан


Share it:

Съдържанието на книжката е разпределено в 36 учебни седмици, като са предвидени по две педагогически ситуации седмично.Приоритет на обучението са социалните умения и специфичното придобиване на социален опит. Наред с това се предвиждат дейности – игрови похвати, разходки и наблюдения на открито, насочени към опознаване на редица природни закономерности. Целенасоченото педагогическо взаимодействие с детето мотивира у него желание за проява на осъзнато отношение към социалните и природните явления и водено от своята любознателност, да се стреми да ги открива в заобикалящия го свят. За регистриране на индивидуалните възможности и постижения на детето са предвидени специални дидактични упражнения и задачи. Познавателната книжка по околен свят за първа група дава възможност на учителите да партнират успешно с децата в съвместни дейности с богата емоционална наситеност и позитивно настроение, като по този начин неусетно формират основите на емоционалната им интелигентност.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Познавателна книжка по околен свят – Приятели, за 1 възрастова група в детската градина, Анубис”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo snasae. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur snasae aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.