Светът е на децата

Налични:Изчерпан

6.00 лв.
Ако имате b2b отстъпка, влезте в профила си от тук


Учебното помагало „Светът е на децата“ е насочено за 5 – 6-годишни деца и съдържа 23 теми, които са съобразени с Държавния образователен

Изчерпан


Share it:

Учебното помагало „Светът е на децата“ е насочено за 5 – 6-годишни деца и съдържа 23 теми, които са съобразени с Държавния образователен стандарт за гражданското, здравното, екологичното и интеркултурното образование. Темите са разнородни, защото са предназначени да формират интердисциплинарен комплекс от компетентности. Поради тази причина темите може да се разместват в процеса на обучение, за разлика от темите на педагогическите ситуации по образователните направления в предучилищното образование.Учебното помагало е за индивидуална работа на детето. Чрез него се постига комплексно формиране на умения в областта на гражданското, здравното, екологичното и интеркултурното образование. Темите в учебното помагало включват различни задачи, които надграждат познавателното съдържание от образователните направления и стимулират когнитивните процеси и графомоторната активност у децата.Работата с учебното помагало дава на учителя информация за нивото на формирани знания, умения и отношения в различни области на компетентност. То може да се използва както в педагогически ситуации, в които се надграждат и обогатяват знания, така и в допълнителни форми на обучение или в образователно направление в авторска или иновативна програмна система.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Светът е на децата”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo snasae. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur snasae aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.