Код: o1_6610120089 Категории: ,

Тестове по математика, за 5 клас, ранна подготовка за националното външно оценяване, Просвета

Налични:Изчерпан

5.92 лв.
Ако имате b2b отстъпка, влезте в профила си от тук


Помагалото съдържа 7 теста, разработени в два варианта, които следват отделните теми от новата учебна програма за 5 клас. Задачите във всеки

Изчерпан


Share it:

Помагалото съдържа 7 теста, разработени в два варианта, които следват отделните теми от новата учебна програма за 5 клас. Задачите във всеки тест са разнообразни по формат и степен на трудност, като обобщават изучения от петокласниците учебен материал.Тестовете са изградени по аналогия на изпитните задачи, които се дават на националното външно оценяване след 7 клас. Всеки тест съдържа 24 задачи, разпределени в два модула. Задачите с избираем отговор от 1 до 16 може да се използват за работа по групи за писмено изпитване в часовете за задължителна подготовка. Вторият модул на всеки тест е подходящ за самостоятелна работа в избираемите учебни часове по математика.Верните отговори и критерии за оценяване в края на помагалото дават възможност на учениците не само да направят самооценка на придобитите от тях знания и умения, но и за отстраняване на техните пропуски в знанията.В помагалото за всеки тест е предложен лист за отговорите, което ще допринесе за изграждане на навици и умения за работа с тест. Ранната подготовка за националното външно оценяване е гаранция за успех.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Тестове по математика, за 5 клас, ранна подготовка за националното външно оценяване, Просвета”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo snasae. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur snasae aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.