Код: o1_6610120096 Категории: ,

Проекти, тестови и творчески задачи по география и икономика, за 6 клас, Атласи

Налични:Изчерпан

7.51 лв.
Ако имате b2b отстъпка, влезте в профила си от тук


Структурата на изданието следва учебната програма по география и икономика за 6 клас.Задачите в помагалото-сборник могат да се използват

Изчерпан


Share it:

Структурата на изданието следва учебната програма по география и икономика за 6 клас.Задачите в помагалото-сборник могат да се използват при онлайн и дистанционно обучение, при осъществяване на разширената подготовка, както и за подготовка на учениците за Националното външно оценяване. Работата с изданието позволява на учениците, участващи в географски олимпиади, географиади и състезания, да задълбочат знанията си.Предложени са различни по съдържание малки географски проекти и творчески задачи с цел да стимулират използването на придобитите умения и творческите заложби у учениците. Тестовите задачи в отделните части на сборника, както и тези след всеки раздел, позволяват самооценка на учениците. Изданията дават възможност и за самостоятелна работа вкъщи при участието и на близките. По преценка на преподавателя много от задачите могат да бъдат използвани при работа с групи ученици по извънкласни дейности – занимания по интереси.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Проекти, тестови и творчески задачи по география и икономика, за 6 клас, Атласи”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo snasae. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur snasae aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.