Код: o1_6610120115 Категории: ,

Книга по биология и здравно образование – Човешкият мозък, Булвест 2000

Налични:Изчерпан

24.91 лв.
Ако имате b2b отстъпка, влезте в профила си от тук


В книгата е описана връзката мозък – душа; връзката на мозъка със сърдечносъдовата, имунната и храносмилателната система, ендокринните

Изчерпан


Share it:

В книгата е описана връзката мозък – душа; връзката на мозъка със сърдечносъдовата, имунната и храносмилателната система, ендокринните жлези и други тъкани на човешкото тяло, както и някои полови различия в мозъка. Описани са възможности за подобряване на когницията, паметта и креативността от децата до възрастните индивиди. Предоставена е информация за пластичността на мозъка, който може да се развива и моделира към по-добро или да се уврежда при съответни действия от страна на индивида.Читателят ще добие представа, че мозъкът на съвременния човек е резултат на многомилионна еволюция и за факторите, които са я причинявали. Ще се запознае с процесите в него, с възможността за увреждането на определени негови структури и някои болестни увреждания. Всеки може да се задълбочи в темата, която го интересува, като използва допълнителната литература, посочена в библиографията.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Книга по биология и здравно образование – Човешкият мозък, Булвест 2000”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo snasae. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur snasae aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.