Код: o1_6610120159 Категории: ,

Буквар, за 1 клас, Просвета плюс

Налични:Изчерпан

10.93 лв.
Ако имате b2b отстъпка, влезте в профила си от тук


Букварът дава възможност за успешно обучение по начално четене през предбуквения и буквения етап на ограмотяването. Включеното учебно

Изчерпан


Share it:

Букварът дава възможност за успешно обучение по начално четене през предбуквения и буквения етап на ограмотяването. Включеното учебно съдържание се характеризира с:        – нагледност и достъпност;        – интегралност и междупредметни връзки;        – вариативност на учебните задачи;        – диференциация на обучението.През предбуквения етап методическата работа се извършва с опора на първата част на буквара и включва 10 урока за затвърдяване и обобщаване на знания и компетентности, овладявани в подготвителната група, за текст, изречение, дума, сричка и звук.Буквеният етап включва 78 урока, от които 31 за нови знания и 47 за затвърдяване и обобщаване на знанията и уменията. Основният тип урок е за усвояване на нов звук и печатна буква. Включва следните компоненти: представяне на новия звук в различни фонетични позиции с опора на предметни картини, определяне на характеристиките на звука (гласен/съгласен) на основата на акустични и артикулационни особености; показване на печатната буква; четене на затворени и отворени срички, преоткриване на сричките в думи и четене на думи, словосъчетания, изречения, текст; задачи за диагностика на разбирането при четене.Урокът за затвърдяване и обобщаване е насочен към систематизиране на знанията и уменията за четене и към пропедевтика на елементарни езикови компетентности.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Буквар, за 1 клас, Просвета плюс”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo snasae. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur snasae aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.