Код: o1_6610120187 Категории: ,

Браво – Сборник с упражнения по български език и литература, част 12, за 3 клас

Налични:Изчерпан

4.21 лв.
Ако имате b2b отстъпка, влезте в профила си от тук


Помагалото БРАВО! 12 част (Л) Сборник с упражнения по български език и литература за 3 клас е предвидена за месеците от февруари до края на

Изчерпан


Share it:

Помагалото БРАВО! 12 част (Л) Сборник с упражнения по български език и литература за 3 клас е предвидена за месеците от февруари до края на годината. В него са включени: 15 теми, предоставящи възможност в пълнота и в единство да се затвърдят, разширят и систематизират знанията и уменията на третокласника за основните езикови и речеви единици, и да се овладеят и усъвършенстват в практически план нови езикови компетентности42 илюстрации и изобилие от графични и тренажорни схеми267 задачи и подзадачи за практическа индивидуална работа28 художествени и научно-популярни текстове, застъпващи различни жанрове: стихотворения, разкази, приказки, откъси от романи за деца, басни, пословици, гатанкиПо забавен за ученика начин част от текстовете извеждат граматични и правописни правила, които лесно се разбират и запомнят поради емоционално мотивирания стил на поднасяне. Специално внимание е отделено на осмислянето и разбирането при възприемане съдържанието на художествените текстове, върху които са изведени езикови задачи и задачи за развитие и усъвършенстване на устната и писмената свързана реч. Задачите са степенувани по трудност. Върви се от такива с по-лека реализация към такива, чрез които се постига надграждане и натрупване на знания и езикови компетентности. В много случаи в работата по конкретната тема всяка следваща задача е органично свързана с предходната, като я развива, усложнява и обогатява. БРАВО! 12 част (Л) предоставя възможност за плътност на работата във всички посоки на обучението в трети клас: фронтална работа, диференцирана работа, корекционна работа, контрол и проверка, изобилие от материали за домашни упражнения, пропедевтика на знанията, тренажорни образци, мотивационни механизми, предпоставящи интерактивност на обучението. Сборниците БРАВО! по български език и литература са създадени по молба на преподаватели в начална образователна степен. Те съдържат специално създадени художествени текстове, написани с доказан творчески и методически професионализъм от Наталия Огнянова – водещ автор в направление „Български език и литература“ на издателство „Даниела Убенова“.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Браво – Сборник с упражнения по български език и литература, част 12, за 3 клас”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo snasae. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur snasae aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.