Код: o1_6610120439 Категории: ,

Сборник по математика, за 5 клас, 2021/2022, Коала Прес

Налични:Изчерпан

15.02 лв.
Ако имате b2b отстъпка, влезте в профила си от тук


Помагалото на проф. д-р Пенка Рангелова е съставен от теми, следващи съдържанието на одобрените учебници по математика за 5 клас:

Изчерпан


Share it:

Помагалото на проф. д-р Пенка Рангелова е съставен от теми, следващи съдържанието на одобрените учебници по математика за 5 клас: • Естествени числа (входно ниво); Делимост; Обикновени дроби; Десетични дроби; Основни геометрични фигури; Геометрични тела. Структура на сборника Всяка от темите започва с някои основни теоретични положения или конкретни примери, след което задачите са подредени по трудност в две групи: Със задачите от група А се усвояват и осмислят основни знания и умения. Задачите от група Б изискват, освен овладения минимум от знания, и съобразителност. Те са предназначени за деца с изявени възможности по математика. Целта на тези задачи е да помогнат за появата на творческо мислене и нестандартно виждане у учещите се. Тяхното решаване ще послужи за подготовка и отлично представяне на различни математически състезания. Структурата на помагалото позволява паралелното използване с избрания учебник с цел да се затвърдят, допълнят и обогатят познанията на учениците. Тестове по математика След всеки от разглежданите раздели са предложени по две примерни контролни работи и един тест. Те дават възможност на всеки ученик да провери знанията си по учебния материал в темата. Задачи по PISA Изданието е допълнено със задачи за работа с данни, таблици и диаграми, задачи по формата на PISA. Европейско кенгуру Включва и задачи от математическото състезание „Европейско кенгуру“ заедно с техни подробни решения. Сборникът е предназначен за самоподготовка, за работа в часовете по ЗП, по ЗИП и по СИП, както и за подготовка за конкурси, състезания и олимпиади по математика.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Сборник по математика, за 5 клас, 2021/2022, Коала Прес”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo snasae. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur snasae aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.