Код: o1_6610120449 Категории: ,

Помагало по литература, за 7 клас, Коала Прес

Налични:Изчерпан

10.01 лв.
Ако имате b2b отстъпка, влезте в профила си от тук


В „Помагало по литература за 7 клас“ в табличен вид са представени жанровете и литературните понятия, изучавани от 1. до 7 клас включително,

Изчерпан


Share it:

В „Помагало по литература за 7 клас“ в табличен вид са представени жанровете и литературните понятия, изучавани от 1. до 7 клас включително, които според новата програма седмокласниците трябва да владеят. С оглед на факта, че само два от новите учебници по литература стриктно спазват актуалната учебно-изпитна програма по литература, която е в сила от учебната 2018/2019 година, а в останалите присъстват термини и понятия, невключени в програмите на МОН, в помагалото са поместени и таблици с терминология, което прави изданието съвместимо с всички учебници. То съдържа и кратък речник на литературните термини. В таблица нагледно, кратко и ясно е дадена ключова информация за всяко едно от изучаваните произведения, последвана от тест с 20 въпроса, които помагат на учениците да навлязат по-дълбоко в света на авторите и творбите им.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Помагало по литература, за 7 клас, Коала Прес”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo snasae. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur snasae aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.