Код: o1_6610180147 Категории: ,

Работна тетрадка № 2 по английски език Hello!, за 7 клас, Просвета

Налични:Изчерпан

6.91 лв.
Ако имате b2b отстъпка, влезте в профила си от тук


Работна тетрадка № 2 е неразделна част от работата в час и вкъщи. Тя съдържа упражнения за затвърдяване на лексиката и граматиката и за

Изчерпан


Share it:

Работна тетрадка № 2 е неразделна част от работата в час и вкъщи. Тя съдържа упражнения за затвърдяване на лексиката и граматиката и за разширяване на отделни аспекти от изучавания материал. Всеки урок от тетрадката съдържа пет постоянни рубрики: WORDS IN ACTION, GRAMMAR SPOT, VOCABULARY, MIND THE PREPOSITIONS!, READING. Учениците изпълняват задачи за попълване на пропуснати думи, за свързване на думи в изречения, за ограждане/подчертаване на верен отговор, за работа върху словореда, за попълване на отговори на въпроси, за свързване на думи и дефиниции, кръстословици, за четене с многовариантен избор и свободен отговор, и т.н. Упражненията в рубриката READING дават възможност на учениците да тренират и подобрят уменията си за четене с разбиране и включват задачи с три варианта на избор, както и със свободен отговор. Упражненията, означени със символ ракета, са с по-висока трудност и са подходящи за учениците, които работят по-бързо. Всеки урок съдържа и обяснение на граматичните понятия на български език. В края на работната тетрадка е поместена рубриката STORY TIME, която съдържа откъс от неадаптирано литературно произведение, съобразен с изучената граматика и лексика. Текстът е разделен на две части, придружени от въпроси за разбиране и упражняване на лексиката.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Работна тетрадка № 2 по английски език Hello!, за 7 клас, Просвета”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo snasae. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur snasae aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.