Код: o1_6610180204 Категории: ,

Учебник по френски език Rallye 1 A1, за 8 клас, Просвета

Налични:Изчерпан

25.02 лв.
Ако имате b2b отстъпка, влезте в профила си от тук


Поднесеният материал е съобразен със спецификата на интензивното обучение по чужд език, която предполага методи и похвати, осигуряващи

Изчерпан


Share it:

Поднесеният материал е съобразен със спецификата на интензивното обучение по чужд език, която предполага методи и похвати, осигуряващи бърз напредък в овладяването на езика, трайно поддържане и развиване на мотивацията на учениците, овладяване на уменията за ползване на езика в учебни и реални ситуации в различни сфери на живота. Осигурено е едновременно и равностойно развитие на рецептивните и продуктивните речеви дейности. Езиковият материал е организиран тематично, като темите се разработват спираловидно, с периодично разширяване и засягане на нови аспекти. Самите теми и лексиката са адекватно подбрани и онагледени с подходящ илюстративен материал. В Rallye 1 А1 са разработени теми, свързани с личността и близкото обкръжение на учениците, с тяхното ежедневие Поместени са и упражнения по фонетика.Структурата на учебника осигурява ритмичност и еднотипно разположение на материала. В края на учебника е поместен двуезичен речник. 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Учебник по френски език Rallye 1 A1, за 8 клас, Просвета”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo snasae. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur snasae aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.