Познавателна книжка АБВ игри, за 4 възрастова група в детската градина, част 3 – Пролет, Просвета

Налични:Изчерпан

9.31 лв.
Ако имате b2b отстъпка, влезте в профила си от тук


Всяка седмица се работи върху една тема по всички образователни направления. Включени са много и разнообразни задачи за развитие на речта,

Изчерпан


Share it:

Всяка седмица се работи върху една тема по всички образователни направления. Включени са много и разнообразни задачи за развитие на речта, за усвояване на буквеното писмо като основа на четенето и писането. Има упражнения за развиване на фината моторика: оцветяване, рисуване, изписване на елементи на буквеното писмо по модели. На всяка страница има лента със задачи за индивидуална работа. Включени са и диагностични задачи. Листовете се откъсват и се слагат в портфолиото на детето. Така родителите проследяват какво е научило то в детската градина.Връзката между текста и илюстративния материал позволява и на родители да работят самостоятелно с децата си у дома.Книжката по музика е електронна и се предлага в два варианта: през онлайн платформа или на диск в mp3 формат. Съдържа песни и инструментални съпроводи, произведения за слушане, музика за движения и други.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Познавателна книжка АБВ игри, за 4 възрастова група в детската градина, част 3 – Пролет, Просвета”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo snasae. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur snasae aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.