Код: o1_6610180261 Категории: ,

Помагало за часа на класа – Азбука на правилата, за 3 клас, Просвета

Налични:Изчерпан

5.91 лв.
Ако имате b2b отстъпка, влезте в профила си от тук


За педагозите часът на класа е най-мощната форма на възпитателна работа. Затова наред с темите от жизненоважно значение в помагалото има и

Изчерпан


Share it:

За педагозите часът на класа е най-мощната форма на възпитателна работа. Затова наред с темите от жизненоважно значение в помагалото има и такива, които възпитават в морални ценности и толерантност. Те са разработени така, че да привличат вниманието на децата и да провокират интереса им. Учениците се запознават с правилата в училище и разбират необходимостта от спазването им.В личностно-ориентираните теми са включени съвети за успешно учене, златни правила от азбуката на доброто, полезни знания за някои професии, техники за етично общуване. Децата научават, че многообразието и красотата на света около нас се дължат на различията, които правят хората интересни и неповторими.В отделна група са застъпени празниците, които сплотяват децата и засилват чувството им на национална принадлежност.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Помагало за часа на класа – Азбука на правилата, за 3 клас, Просвета”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo snasae. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur snasae aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.