Код: o1_6610180262 Категории: ,

Помагало за часа на класа – Азбука на правилата, за 1 клас, по новия стандарт, Просвета

Налични:Изчерпан

5.92 лв.
Ако имате b2b отстъпка, влезте в профила си от тук


Подготвено в съответствие с учебната програма на МОН по безопасност на движението и за гражданска защита, то дава на малкия ученик

Изчерпан


Share it:

Подготвено в съответствие с учебната програма на МОН по безопасност на движението и за гражданска защита, то дава на малкия ученик изключително полезни знания за безопасно поведение.  Това става чрез:Достъпни и интересно поднесени темиПолезни правила за безопасност, вплетени в контекстРазнообразни въпроси и задачиЗабавни илюстрации и стихотворни текстовеПомагалото съдържа също тестови карти със сертификат и възможности за оцветяване, изрязване и лепене. Разнообразните дейности в „Азбука на правилата” ангажират вниманието на малките ученици и улесняват максимално учителите. В резултат на това родителите са по-спокойни, защото знаят, че децата им умеят да се пазят и заедно с тях могат гордо да кажат:Кой по-добре от първолацитепознава буквите и знаците?Да почнат песните и танците!И цяло лято да е празник!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Помагало за часа на класа – Азбука на правилата, за 1 клас, по новия стандарт, Просвета”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo snasae. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur snasae aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.