Код: o1_6630040239 Категории: , ,

Small Foot Комплект мини голф, дървен, 16 части

Налични:Изчерпан

161.90 лв.
Ако имате b2b отстъпка, влезте в профила си от тук


Този комплект за миниголф, изработен от 100% сертифицирана дървесина в модерен дизайн е универсална и класическа игра, която подходяща за

Изчерпан


Share it:

Този комплект за миниголф, изработен от 100% сертифицирана дървесина в модерен дизайн е универсална и класическа игра, която подходяща за играчи на голф от всички възрасти, благодарение на стиковете за голф с три различни дължини. Комплектът включва класически елементи за миниголф като рампи, триони, тунели и препятствия, с които можете да изградите свои собствени индивидуални игрища според възрастта и възможностите на играчите. С меки топки за допълнителна безопасност. Предлага се с чанта за съхранение и транспорт. Кой може да вкара топката в дупката с най-малко удари? В допълнение към предизвикателните умения и концентрация на играчите, тази модерна игра на миниголф също изисква точност и последователност и е истински гарант за забавление през цялата година като игра на закрито и на открито. Това е идеалната игра за цялото семейство!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Small Foot Комплект мини голф, дървен, 16 части”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Custom Tab Content here.
Tail sed sausage magna quis commodo snasae. Aliquip strip steak esse ex in ham hock fugiat in. Labore velit pork belly eiusmod ut shank doner capicola consectetur landjaeger fugiat excepteur short loin. Pork belly laboris mollit in leberkas qui. Pariatur snasae aliqua pork chop venison veniam. Venison sed cow short loin bresaola shoulder cupidatat capicola drumstick dolore magna shankle.